Vetkuttelusta vapauteen (kirja)

14,90  sis. alv

tuotetunnus (SKU) 1000

Tunnetko, että aikasi kuluu vain määräaikojen ohjaamana? Tuntuuko siltä, että vuorokauden tunnit eivät riitä kaikelle sille, mitä haluaisit tehdä? Haluaisitko käyttää vähemmän aikaa työhön ja enemmän aikaa vapaa-aikaan? Koetko, etteivät opintosi etene toivomallasi tavalla?

Vetkuttelusta VAPAUTEEN on tiivis ja kattava opas oman tehokkaan ajankäytön mittaamiseen, seuraamiseen ja kehittämiseen.

Ajanhallinta on elämänhallintaa. Mikäli kykenet työpäiväsi aikana lisäämään tehokasta työaikaa vain vartilla tai kahdella, voit ajan mittaan vapautua riittämättömyyden oravanpyörästä ja ohjata itsesi kohti henkilökohtaisia tavoitteitasi, korkeampia ansioita, lisääntynyttä vapaa-aikaa ja runsaampia´valinnanmahdollisuuksia elämässäsi.

Diplomi-insinööri ja yrittäjä Mikko Malmivuon kirja on käytännönläheinen opas kaikille lisäajasta haaveileville. Urheilullinen ja insinöörimäinen, ajoittain matemaattinen ote henkilökohtaiseen ajanhallintaan edustaa uutta piristävää näkökulmaa aihepiiriin, joka on aiemmin ollut pitkälle käyttäytymistieteilijöiden määrittämä. Tiivis ja kattava opas soveltuu erityisen hyvin kaikille niille, jotka työssä tai opiskelussa joutuvat usein tekemisiin itsenäisten, henkisiä voimavaroja, syventymistä ja itsekuria vaativien tehtävien kanssa.

Pehmeäkantinen julkaisu, 105 s. Painettu vuonna 2014.

Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

“Vetkuttelusta vapauteen” arvosteltiin Kirjavinkeissä: “Erilaisista elämän- ja ajanhallinnan kursseista ja kirjoista on runsaasti tarjontaa, itse tykästyin Mikko Malmivuon suoraviivaiseen ja konkreettiseen tyyliin ja ohjeisiin, joita voi heti soveltaa käytäntöön.” Lue koko arvostelu tästä.

Jos haluat ladata esimerkin työajan kellottajan Excel-pohjasta, saat sen ilmaiseksi tästä linkistä. Tämän Excel-pohjan hyödyntäminen edellyttää kuitenkin kirjaan tutustumista.